Affärsforum för framtiden

Den 18:e november är det återigen dags för den årliga konferensen Affärsforum för framtiden. Tekniska föreningen är som vanligt en stolt medarrangör. I år hålls korta föredrag av tre talare:

Peter Eriksson, chefsstrateg på VINNOVA. Vad är viktigast – att stimulera nya idéer, göra piloter eller att skapa möjligheter att finansiera kommersialisering?

Lars Hjort, HM Power, Vad är skillnaden mellan att vara en innovatör, forskare respektive entreprenör? Vad styr beslutet att satsa på en viss affärsidé?

Johan Konnberg, Business Director, Volvo Cars' Hybrid Centre. Vad är det som styr när man skall sätta igång med utvecklingen av en ny bilmodell?

Förhoppningsvis blir det ytterligare något arrangemang i TFs regi efter själva AFF. Håll utkik på här på hemsidan!

Hålltider:

12:30 – 13:00 Kaffe

13:00 – 14:00 Föredrag

14:00 – 15:00 Frågestund och prisutdelning till årets lärare

Mer information finns på www.affarsforum.nu

Tekniska föreningen har 30 platser till forumet. Anmälan till AFF sker här på hemsidan,  senast 16:e november, först till kvarn gäller!