2017-11-28
2017-12-15
Tekniska nyheter 2017, Björn O Nilsson IVA

2017-11-15
Hur dieselmotorer kan uppfylla både partikel och NOxkrav samtidigt med hjälp av modellering
2017-10-04
"Ägarens roll i företaget". Film och paneldebatt 4:e oktober 2017

Tekniska föreningen inbjuder till vårfest!

Jörgen BjörnfotTemat för kvällen är: Återvinning: allvar, visioner och möjligheter

Jörgen Björnfot, affärsområdeschef inom Eskilstuna Energi och Miljö,  ger ett föredrag inom återvinning.

Jörgen är en av de drivande krafterna inom återvinning i Sverige – inte minst succén med färgsortering i Eskilstuna - och har stor del i att Eskilstuna utsågs till Årets Återvinningskommun 2011.

Tid och plats: 22 maj kl 17.30 på Falkenbergska kvarnen, Skultunavägen 1, Västerås

Kostnad: 230:-/person, inkl. ett glas vin eller öl, föreningen står då för en del av kostnaden.

Anmälan: sker på hemsidan senast den 15/5

Ni är välkomna med en respektive/vän som också får gå med reducerat pris, 230 kr. Vänner anmäler ni genom att skriva "Gäst: Förnamn Efternamn" i formulärrutan för företag i anmälan.

Betalning sker på plats.

Varmt välkomna!