Framtidens transporter

Den 18 september arrangerar Tekniska föreningen i samarbete med Mälardalens högskola och Agenda21förbundet ett seminarium om framtidens transporter.

Det blir föredrag av Rikard Engstrom på trafikverket om trådburna tunga transporter och Carl-Åke Utterström om Magnettåg, av Bombardier om våra vanligaste eldrivna transporter - tågen. Dessutom berättar Bo Normark, VD Power circle, om sina erfarenheter av att köra en Volvo laddhybrid både i sta´n och för långa transporter. Erik Dahlquist berättar om erfarenheter med elcykel och elmoped. Ytterligare några punkter planeras men är inte klart än. Bland annat blir det en diskussion mellan föredragshållarna och åhörarna.

Datum: 18 september 13:00 - 16:00

Plats: Omega-salen, Mälardalens högskola

Program för dagen hittar ni här

Kontaktperson: Erik Dahlquist