Välkomna på PUB-kväll tillsammans med ABB Offshore Wind Connections och Tekniska Föreningen!

Är du intresserad av förnybara energikällor, uthålliga tekniksystem, eller storslagna projekt?

Den 26/3 kommer Peter Sandeberg, Teknikchef och R&D-chef för ABB Offshore Wind Connections, till Kåren och berättar om deras plattformar och kraftöverföringslänkar för stora vindkraftsparker ute till havs. Det är pampiga projekt som ABB driver, budgeten ligger runt 1 miljard euro/år och projekt. Många specialdetaljer ingår också, exempelvis helikopterplatta, sjösäkerhetsutrustning och bostad för eventuellt inblåsta servicetekniker.

Arrangemanget görs tillsammans med Kåren på högskolan.
Studenter och medlemmar anmäler sig på denna hemsida. Är du student, ange student i fältet för "Företagsnamn".

Var? På Kårens pub på Mälardalens högskola, platsen kan komma att ändras beroende på hur många som är anmälda. Titta till denna hemsida någon dag före arrangemanget och uppdatera dig om plats.

När? 17:30-19:00