2018-03-22

2018-02-15
Årsmöte och föredrag om Tryckt Elektronik av Tommy Höglund från RISE Acreo
2018-01-15
Teknikläget inom vattenkraft av olika slag - vågkraft, strömmande vatten, elgeneratorer

Allt fler företag och andra organisationer förstår vikten av att skapa värde tillsammans med kunder och andra intressenter. Att förstå sammanhang och även framtida kontext är därför viktigt för att skapa innovation. Carina har arbetat mycket med användarinvolverad innovation och kommer att berätta om sina erfarenheter från att involvera kunder och andra intressenter i utveckiongs- och innovationsarbetet. Detta innefattar både hur det uppfattas av kunder och vad det innebär för företagen att ställa om sina innovationssystem till ett gemensamt värdeskapande.

Mötet börjar kl 17.30 i Lambda, MDH.

2015-10-13
Typ av aktivitet:Seminarium