2018-03-22

2018-02-15
Årsmöte och föredrag om Tryckt Elektronik av Tommy Höglund från RISE Acreo
2018-01-15
Teknikläget inom vattenkraft av olika slag - vågkraft, strömmande vatten, elgeneratorer

Tekniska Föreningen med Elektriska Klubben bjuder in alla medlemmar till årsmöte onsdag 2017-02-22.

Vi börjar med att äta gemensamt kl 17:30, Därefter årsmötesförhandlingar, följt av att Ove Fredriksson, Mälarenergi, presenterar  "Stadens kontrollrum".

Deltagarna i middagen betalar 100:- /person (kontant) till föreningen vid entrén (föreningen subventionerar resten av kostnaden). I priset ingår mat (buffé) och dryck (vatten, lättöl). Den som så önskar, kan köpa starköl och vin i restaurangens bar.

Anmälan är obligatorisk. Anmäl senast måndag 2017-02-20. Meddela ev önskemål om speciell mat i rutan för "Speiciella önskemål om mat".

Datum: Onsdag 2017-02-22

Plats: Restaurang "2 Rum & Kök" (Mimerporten, Stora Gatan 3)

Tid: 17:30

2017-02-22