2017-11-28
2017-12-15
Tekniska nyheter 2017, Björn O Nilsson IVA

2017-11-15
Hur dieselmotorer kan uppfylla både partikel och NOxkrav samtidigt med hjälp av modellering
2017-10-04
"Ägarens roll i företaget". Film och paneldebatt 4:e oktober 2017

Mälarenergi, platsbesök Block 6!

Hej!

Nu är det dags för ett spännande besök till Mälarenergi och Block 6!

"Hösten 2014 står Mälarenergis nya samförbränningsanläggning klar och blir världsunik i sitt slag"

"Nya samförbränningspannan i Kraftvärmeverket är igång. Den har trimmats in för biobränsle och har nu även startat sin energiåtervinning av restprodukten avfall."

Peter Karlsson som leder uppstarten av den nya pannan berättar och guidar oss tillsammans med sina kollegor.

Då det är krav på skyddskor i anläggningen och Mälarenergi inte har så det räcker till alla ber vi alla som har att ta med egna skyddskor med stålhätta.

Platsbesöket sker den 7 maj, Kl 16 - 18.
Vi ses utanför grindarna vid Kraftvärmeverket (adress: Sjöhagsvägen 23, Västerås..)

För matnyttig läsning, klicka på följande länk: