2017-12-15
Tekniska nyheter 2017, Björn O Nilsson IVA
2018-01-15
Teknikläget inom vattenkraft av olika slag - vågkraft, strömmande vatten, elgeneratorer

2017-11-28
Energy hub 2017
2017-11-15
Hur dieselmotorer kan uppfylla både partikel och NOxkrav samtidigt med hjälp av modellering

Samarbete med Meetup-gruppen "teknikintresserade i Västerås"

Teknikintresserade i Västerås är Västerås första meetup-grupp. Den består av tekniknördar intresserade av robotar, mjukvara för inbyggnad, linux, realtids programmering, datakommunikation, utvecklingsmetoder för mjukvaruutveckling, ja allt möjligt som har med teknik att göra.

Tekniska föreningen har fört diskussioner med Meetup-gruppen om gemensamma arrangemang i framtiden. För er som är intresserade av meetup-gruppen och deras arrangemang hänvisas så länge till deras webbsida: http://www.meetup.com/VasterasTechNerds

Redan torsdagen den 8 december håller gruppen sin nästa träff vid Västerås Science Park. Då gästar Johan Kraft och berättar för gruppen om trender inom området programförståelseverktyg riktade mot inbygd programvara.

Varmt välkomna hälsar Meetup-gruppen!