Utställning på stadsbiblioteket

Tillsammans med Kokpunkten Fastighets AB arrangerar Ångkraftverkets Vänner en utställning på Stadsbiblioteket under perioden den 15 februari till 15 mars 2013.

Utställningen, som vi benämner Dåtid – Nutid – Framtid, ger en historisk tillbakablick, visar vad som händer nu dvs. Upplevelsebadet samt visioner om vad som ska ske härnäst.

För mer information om utställningen, klicka här

Om du inte har möjlighet att besöka biblioteket, så kan du se utställningen på webben.

www.angkraftverket.se/datidnutidframtid

Välkomna till biblioteket! Om du tar med din smartphone eller surfplatta så kan du också se filmer och panoramasvep som hör till utställningen

Alla är mycket välkomna att besöka utställningen. Vissa eftermiddagar/kvällar kommer utställningen att vara bemannad.

Nu är två tillfällen reserverade där vi har ”öppet hus” på biblioteket där vi berättar om utställningen

20 feb kl 16:00-19:30

27 feb kl 17:00-19:30

Informera gärna vänner, bekanta och arbetskamrater och planera för ett intressant och lärorikt besök på Stadsbiblioteket.

Observera att utställningen finns på två platser:

-         i Hörsalen – direkt när man kommer in i huvudingången

-         nere i fackbiblioteket / nere vid besöksdisken – mot väggen

Med bästa hälsningar från Ångkraftverkets Vänner via

Karl Axel Jacobsson  /  karl-axel.jacobsson@telia.com