2017-12-15
Tekniska nyheter 2017, Björn O Nilsson IVA
2018-01-15
Teknikläget inom vattenkraft av olika slag - vågkraft, strömmande vatten, elgeneratorer

2017-11-28
Energy hub 2017
2017-11-15
Hur dieselmotorer kan uppfylla både partikel och NOxkrav samtidigt med hjälp av modellering

Ska vi elda för Kråkorna?
Energirenovering av miljonprogrammet och våra övriga äldre hus.

2014 är ett viktigt år med både val till Europaparlamentet och riksdagen, och det är ett viktigt år för klimatet, med bland annat IPCC-rapporter, val och upptakt inför klimatmötet i Paris nästa år.

Därför bjuder Naturskyddsföreningen i Västerås och Västmanland i samarbete med Agenda 21 och Studiefrämjandet in till ett seminarium om vad vi kan göra med våra stora bestånd av äldre och energislukande bostäder.

Seminariumet äger rum den 7e april, Krykbackgården, Rudbeckiussalen, 18.00-21.00.

Avgift 50 kr.

Föredragshållare:

·       * Hans Nilsson, Energirådgivare, Energieffektiviseringsföretagen.

·       * Hans Eek, Arkitekt, Expert på lågenergihus, Passivhuscentrum.

·       * Sven Ljung, Utredare, Byggnadsarbetarförbundet.

Anmälan (för förtäring) gärna mail senast 2 april till:

Inger Widell, inger.widell06@bredband.net, 070-670 15 57

Bengt Jönsson, bengt.eb.jonsson@gmail.com, 070-290 40 20

Naturskyddsföreningen Västerås och Naturskyddsföreningen Västmanland hälsar alla välkomna!