2017-12-15
Tekniska nyheter 2017, Björn O Nilsson IVA
2018-01-15
Teknikläget inom vattenkraft av olika slag - vågkraft, strömmande vatten, elgeneratorer

2017-11-28
Energy hub 2017
2017-11-15
Hur dieselmotorer kan uppfylla både partikel och NOxkrav samtidigt med hjälp av modellering

Tycker du att våra arrangemang och aktiviteter låter intressanta?

Kom med i en hundraårig tradition! Som medlem får du först av alla information om föreningens aktiviteter, skickad direkt till den e-postadress som du anger.

Bli medlem! Det är både billigt - endast SEK 150 per år- och enkelt. Är du student? Då är det gratis under studietiden, maximalt under fem år.

OBS! Om du saknar e-postadress, vänligen kontakta föreningens kassör Lars Mjörning på tel 021-35 74 72 eller 076-7766 420.

Förnamn
Efternamn
Företag eller organisation
Postnummer
E-post

E-postadressen behandlas konfidentiellt och lämnas inte vidare men är viktig för inbjudningar och anmälningar till arrangemang

Betalningssätt
Jag sätter in medlemsavgiften SEK 150 på bankgiro 5370-2106
Elektriska klubben

Sänd mig ett inbetalningskort till adressen ovan.

Här kan du skriva ett meddelande till oss

Spam-kontroll!

Ser du inte bilden? Klicka här för att byta bokstäver!