2018-02-15
Årsmöte och föredrag om Tryckt Elektronik av Tommy Höglund från RISE Acreo

2018-01-15
Teknikläget inom vattenkraft av olika slag - vågkraft, strömmande vatten, elgeneratorer
2017-12-15
Tekniska nyheter 2017, Björn O Nilsson IVA

2018-02-15

Tekniska Föreningen med Elektriska Klubben har årsmöte torsdag 15 februari kl 17:30 på Vasakällaren.

Vi börjar med årsmötesförhandlingarna kl 17:30, därefter äter vi en buffé och avslutar med ett föredrag om "Tryckt Elektronik".

Tommy Höglund, process manager hos RISE Acreo i Norrköping, berättar om "Tryckt Elektronik" och innovationsklustret "Printed Electronics Arena" och ger exempel på tillämpningar. Tommy visar också några demo.

Medlemmar betalar 100:- / person för buffén, inkl bordsvatten/lättöl. Betalningen erläggs i "cash" vid mötet. TFEK subventionerar överskjutande kostnad. Starköl/vin finns att köpa.

Lokal: Vasakällaren

Datum: 2018-02-15